Technisch medewerker zit achter bureau en kijkt op

techniek

Werken in techniek

Werk aan veiligheid & vernieuwing 

Wanneer je deel uitmaakt van de technische dienst werk je vanuit jouw expertise mee aan een mooi en veilig UZA. Verlichting. Verbouwing. Verwarming. Verluchting. Verpotting. Vernieuwing. Verbetering. Collega’s én patiënten kunnen op jou bouwen om hun dag zorgeloos voort te zetten.

En dat doe je niet alleen, want wij zetten ons in voor hetzelfde doel, elke dag opnieuw. We gaan er samen voor en dagen onszelf uit om beter te doen. Dat is onze sterkte en waar we voor staan.

09u00

Het moment dat Kobe het gebouwenbeheersysteem nakijkt op actieve alarmen.

technieker Kobe die ziekenhuis checkt op alarmen

“Als meldpuntmedewerker zit ik eigenlijk mee in de cockpit van het UZA.  Ik ben het eerste aanspreekpunt voor heel wat technische problemen. Ik zoek dan naar een juiste oplossing of schakel de juiste personen ervoor in. Het geeft erg veel voldoening om kort op de bal te kunnen spelen en collega’s snel te kunnen helpen.”

Meldpuntmedewerker kijkt op scherm

16u09

Het moment waarop Gunther zijn favoriete boom op het UZA-domein in bloei ziet komen.

Technieker Gunther

Werken bij het UZA is mensen helpen

Bij het UZA kunnen mensen zich op hun gemak voelen. En dat is mede dankzij jou. Jij creëert een omgeving die veilig, vertrouwd en betrouwbaar aanvoelt. Door preventief aan de slag te gaan of probleemoplosser te zijn waar nodig.

Zin om deel uit te maken van ons team? Bekijk onze vacatures voor het domein techniek en maak mee het verschil.

Blijf op de hoogte van onze jobs

Ik wens op de hoogte te blijven van volgende functies