Jobstudent

Werken als jobstudent in het UZA

Jij werkt als jobstudent ook mee aan een optimale patiëntenzorg, zowel direct - als jobstudent verpleegkunde - of indirect - als jobstudent in een administratieve functie bijvoorbeeld. Gesterkt door de theoretische ervaring die je wellicht al hebt, proef je nu van het echte werk. Je kan namelijk tijdens je studentenjob bij ons continu bijleren en jezelf verder ontplooien. Wij zetten volop in op de toekomst en daar maak jij als student natuurlijk deel van uit. Je loopbaan gaat hier pas echt van start!

Al onze vacatures voor jobstudenten verpleegkunde tijdens de zomervakantie van 2024 zijn intussen helaas ingevuld.

Zin om aan de slag te gaan als jobstudent, maar studeer je geen verpleegkunde? Stuur dan je beschikbaarheden en je student@work-attest door via mail naar vraag.hr@uza.be

 

19u39

Het moment waarop Linde een compliment krijgt van haar patiënt.

Jobstudent krijgt compliment van patiënt

14u23

Het moment waarop Ilham de temperatuur meet van haar patiënt om haar collega's te ondersteunen, zodat zij voldoende ruimte hebben om de beste zorg te bieden.

Jobstudent Ilham meet de temperatuur van haar patiënt

Werken als masterstudent in het UZA

Combineer je Master verpleeg- en vroedkunde met een job bij het UZA en werk mee aan een optimale patiëntenzorg doorheen het academiejaar. Gesterkt door de theoretische ervaring die je wellicht al hebt, proef je tijdens je job bij het UZA van het echte werk. Je kan bij ons aan de slag met een studentencontract of met een bediendecontract.

Werken als jobstudent

Het grote voordeel van werken in een ziekenhuissetting is dat je, naast het feit dat je een loon krijgt, ook zaken oppikt die je zullen helpen tijdens je opleiding of in je verdere carrière als verpleegkundige.

  • Jobstudent doorheen het jaar en/of tijdens schoolvakanties
  • Mobiele equipe of vaste verpleegafdeling
  • Eigen keuze wanneer en hoeveel je werkt: we werken met flexibele contracten
  • Statuut student: wettelijk maximum aantal uren

Werken met een vaste deeltijdse job

Start alvast je loopbaan bij het UZA terwijl je je masterstudies afwerkt. Zo bouw je ervaring op die je helpt bij je opleiding, ontvang je een loon enkan je carrière meteen van start.

  • Deeltijdse job op een verpleegafdeling
  • Vast contract
  • Opbouw van vakantierechten, verzekeringen en pensioen
  • Werkregime af te spreken met de afdeling
  • Ondersteuning bij je studies is bespreekbaar

Blijf op de hoogte van onze jobs

Kies je jobcategorieën