Verpleeg-, vroed- en zorgkunde

Werken als verpleeg-, vroed- of zorgkundige

Verpleegkundigen, vroedkundigen en zorgkundigen zijn onmisbare schakels binnen onze multidisciplinaire teams.

Samen zetten we ons in voor hetzelfde doel en gaan we voor de best mogelijke kwaliteitsvolle zorg. Elke dag opnieuw dagen we onszelf uit om nog beter te doen.

20u22

Het moment waarop verpleegkundige Liesje de vitale parameters van haar patiënt controleert zodat ze op tijd kan ingrijpen wanneer het nodig is.

Verpleegkundige checkt parameters op computerscherm

15u06

Het moment waarop operatieverpleegkundige Eline anticipeert op de chirurg zodat ze snel het instrument kan aangeven dat hij nodig heeft.

verpleegkundige die instrumenteert op het ok

Kies je eigen traject

Als verpleeg-, vroed- of zorgkundige ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor de patiënt. Wij geven onze medewerkers dan ook alle kansen om zich te ontplooien. Wil je doorgroeien naar hoofdverpleegkundige, bijscholen tot referentieverpleegkundige of ben je zorgkundige en wil je graag verpleegkundige worden? Werken in het UZA betekent werken in een dynamische omgeving waarbinnen je als medewerker kan bewegen naargelang je interessegebied. Van meer zorggericht tot meer verpleegtechnisch. Van de focus op research tot meer gespecialiseerde verpleegkundige functies. Het UZA blijft je uitdagen.

Blijf op de hoogte van onze jobs

Kies je jobcategorieën