Portret van medewerker Peter

management en beleid

Werken in management en beleid

Bouw mee aan de toekomst van het UZA

Binnen het domein management & beleid bepaal je mee de richting van het ziekenhuis. En dit vanuit jouw expertise in communicatie, HR, recht, facility management,… Eindbestemming? Een vooruitstrevend gezondheidsbeleid om trots op te zijn.

En dat doe je niet alleen, want wij zetten ons in voor hetzelfde doel, elke dag opnieuw. We gaan er samen voor en dagen onszelf uit om beter te doen. Dat is onze sterkte en waar we voor staan.

 

 “De missie en visie gebouwd rond innovatieve, kwalitatieve zorg spreken mij enorm aan bij UZA. Je hebt hier een grote autonomie om je ideeën te realiseren. Zo kreeg ik de mogelijkheid de facilitaire diensten uit te bouwen en werk ik continu mee aan de professionalisering van het ziekenhuis. Dat soort participatie is niet vanzelfsprekend voor de zorgsector.“

Portret van medewerker Peter

Werken bij UZA is werken aan kwaliteit

Jij werkt bij UZA omdat jij gelooft in onze visie. Jij streeft niet alleen naar kwaliteit, jij bouwt aan kwaliteit. Dat doe jij door lean principes te hanteren en door te geven aan de rest van het team. Zo kunnen we allemaal steeds voor het zelfde doel blijven gaan: een UZA dat kwaliteit ademt.

"Onze absolute prioriteit in het UZA? Dat is veilige en kwaliteitsvolle zorg bieden aan elke patiënt. Om dit waar te maken, werken we er voortdurend aan om onze werking te blijven verbeteren. Onze afdeling kwaliteit speelt een belangrijke rol als partner van andere diensten in de organisatie. Zo zetten we samen structuren uit om verbeteringen mogelijk te maken, en ondersteunen we de diensten bij het uitwerken van projecten."

Portret van medewerker Mounia

Blijf op de hoogte van onze jobs

Ik wens op de hoogte te blijven van volgende functies