Management en beleid

Werken in management en beleid

Binnen het domein management & beleid bouw je mee aan de toekomst van het UZA. Je bepaalt de richting van het ziekenhuis mee vanuit jouw expertise in communicatie, HR, recht, facility management, … Eindbestemming? Een vooruitstrevend gezondheidsbeleid om trots op te zijn.

En dat doe je niet alleen, want wij zetten ons in voor hetzelfde doel, elke dag opnieuw. We gaan er samen voor en dagen onszelf uit om beter te doen. Elke dag anders, maar altijd samen.

“De missie en visie gebouwd rond innovatieve, kwalitatieve zorg spreken mij enorm aan bij UZA. Je hebt hier een grote autonomie om je ideeën te realiseren. Zo kreeg ik de mogelijkheid de facilitaire diensten uit te bouwen en werk ik continu mee aan de professionalisering van het ziekenhuis. Dat soort participatie is niet vanzelfsprekend voor de zorgsector.“

Peter Bottelberghs, hoofd aankoop & facility

Peter van management en beleid

Werken bij UZA is werken aan kwaliteit

Jij werkt bij UZA omdat jij gelooft in onze visie. Jij streeft niet alleen naar kwaliteit, jij bouwt aan kwaliteit. Dat doe jij door lean principes te hanteren en door te geven aan de rest van het team. Zo kunnen we allemaal steeds voor het zelfde doel blijven gaan: een UZA dat kwaliteit ademt.

Blijf op de hoogte van onze jobs

Kies je jobcategorieën